| Autor |
Mesaj |
Respect virus
Administrator


Data inscrierii: 27/Iul/2008 Mesaje: 186
|
|
Tutorial Matrix Efect |
|
Matrix Effect
Pasul 1: Intram la File>New
Asigurati-va ca paleta de colorație e ALB - NEGRU
Pasul 2: Intram la Filter>Texture>Grain si facem setarile ca in urmatoarea poza:
Pasul 3: Intram la Filter>Artistic>Neon Glow si facem setarile ca in urmatoarea poza (codul culorilor verede: #2aef1f
Pasul 4: Intram la Filter>Sharpen>Sharpen More
SI Este Gata
->REZULTAT<-

|
|
| 05/02/2009 10:24 |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro
|
|